Nedeľa 21. august 2011

II. liga dorast - východ, 04. kolo

ŽP Šport Podbrezová U-18 - MFK Námestovo 2 : 1 (0 : 0)

Góly za ŽP : Szabó 2

Zostava U-18:

Peťko - Babala, Vaštík, Vrabec, Lihan – Ľupták (66. Kadiš), Gašpar, Szabo, Kučerák (77. Ridzoň) - Budi, Spodniak (19.Urbánik)

ŽP Šport Podbrezová U-16 - MFK Námestovo 1 : 0 (0 : 0)

Gól za ŽP : Šimko

Komentár k zápasu U-18 :

Po prehre v Stropkove (3:0) nás čakal repárat na domácom ihrisku proti nováčikovi z Námestova, ktorý sme zvládli a zvíťazili sme 2:1 Počas celého zápasu sme boli lepší vo všetkých herných činnostiach, jedine čo ma mrzí, že sme mohli už do polčasu vyhrávať, no šance Spodniaka, Urbánika a Szaba sa neujali. V 52.min sa na ľavej strane uvoľnil Budi, spätnou prihrávkou našiel Szaba a ten pohotovo otvoril skóre zápasu 1:0. V 60.min sme šli do dvojgólového vedenia, keď po štandardnej situácií Lihana, Gašpar vrátil loptu na zadnú žrď a Szabó hlavou pridal druhý gól v zápase. V 85.min sme nedokázali odkopnúť loptu a Chudiak znížil popri brankárovi Peťkovi na 2:1. Chlapci si zaslúžia pochvalu za nasadenie, bojovnosť. Mrzí ma nepekné zranenie Petra Spodniaka, ktorý nám bude určite v ďalších zápasoch chýbať.

Martin Boháčik, tréner

Komentár k zápasu U-16 :

Zápas mal dobrú technickú úroveň, obidve mužstvá sa snažili hrať po zemi a kombinačne, čo nám vyhovovalo. Súpera sme nepustili do šancí a napriek vylúčeniu Sudimáka v 29 minúte sme kontrolovali priebeh zápasu. Vyšli nám striedania, keď striedajúci hráči doniesli oživenie. Šimko dal gól a poctivo odmakal svoju robotu, preto ho potom striedal Varga, ktorý mal tiež vyloženú šancu po vynikajúcom prieniku a centri Ghánovského. Súper sa nás v závere snažil zatlačiť, ale koncentrovaným výkonom a bojovnosťou sme zápas dotiahli do víťazného konca. Ďakujem chlapcom za predvedenú hru a teší ma, že prenášajú natrénované do zápasu.

Tomáš Kvačkaj, tréner