Sobota 22. október 2016, Námestovo
I. liga starší žiaci - stred, 09. kolo

MŠK Námestovo - ŽP Šport Podbrezová U-15 1 : 0 (1 : 0)
Gól : Chorvát

ŽP Šport U-15 :
Sokol - Ludha, Geschwandtner, Kostelný, Gajan, Raffay, Kafrík (65´ Ťažký), Brozman (60´ Daxner), Michelčík, Morong, Čižmárik (55´ Nosáľ)

Komentár k zápasu U-15 :
Po dobrom výkone v predchádzajúcom kole s výborným mužstvom z Podlavíc sme v Námestove predviedli opäť bezkrvný výkon bez emócií. Odhodlanie, chuť a nasadenie z celého týždňa zostali v kabíne. Začali sme síce lepšie ako domáci, loptu sme mali častejšie na kopačkách, ale postupne naša hra, nasadenie upadalo do podpriemeru. Domácim hráčom na nás stačila bojovnosť, ochota ísť do osobných súbojov. Za celý zápas si vytvorili len dve šance, prvú v 25. minúte zneškodnil dobrým vybehnutím brankár Sokol, druhú už v 32. minúte po chybe Raffaya v strede poľa a nedôraze stopérov Ludhu a Geschwandtnera premenil krížnou strelou z hranice šestnástky Chorvát. My sme si za celých 70 minút zápasu nedokázali vytvoriť žiadnu šancu!!! Nepresadili sme sa ani z krídelných priestorov individuálne, ani nejakou kombináciou, myšlienkou v predfinálnej a finálnej fáze a bez streleného gólu sa zápasy vyhrávať nedajú. Strieľame veľmi málo gólov, chýba nám ofenzívna kvalita, útočníci za 10 kôl strelili 1 gól, v defenzíve urobíme v každom zápase 1-2 obrovské chyby, po ktorých dostávame góly a tak je výsledný efekt taký aký je. Ale hlavne to hráči majú veľmi zle nastavené v hlavách, chýbajú v zápase emócie a nad týmto musí pouvažovať každý hráč individuálne.

Marcel Turňa, tréner



MŠK Námestovo - ŽP Šport Podbrezová U-14 0 : 2 (0 : 2)
Góly : Švantner, Oravec

ŽP Šport U-14 :
Martinec - Vlček (64´ Bizub), Liskay, Sitarčík, Kochan, Krnáč, Lupták, Oravec, Kvietok (57´ Demeter), Švantner (64´ Šimkovič), Ridzoň (57´ Turňa)

Komentár k zápasu U-14 :
Prvý polčas bol z našej strany výborný, dominovali sme na ihrisku, vytvárali si šance a strelili sme dva pekné góly. Domáci si vytvorili jednu šancu, ktorú Martinec chytil. Vstup do druhého polčasu sme mali dobrý, vytvorili sme si dve gólové šance, ktoré sme však nevyužili. Postupne sa hra vyrovnala, hralo sa medzi 16-my z minimom šancí. Dnes opäť výborne zahrala obranná štvorica s brankárom Martincom, k tomu smerom dopredu sme boli aktívni, dobre sme kombinovali, dostávali sa do šancí a zaslúžene sme zvíťazili.

Martin Boháčik, tréner