Sobota 14. september 2013, štadión Podbrezová - Skalica
Dôvera I. liga starší žiaci - stred, 06. kolo

ŽP Šport Podbrezová U-15 - MŠK Námestovo 2 : 1 (0 : 0)
Góly : 39´ Kulich, 69´ Valek - 57´ Ratica

ŽP Šport U-15 :
Adamčák - Lupták, Valek, Kulich, Gordan Turňa, Vilček, Babka, Caban (59´ Vinarčík), Balco (36´ Vozár), Bauko

Komentár k zápasu U-15 :
Od úvodu zápasu sme sa snažili súpera zatlačiť do obrany a chceli sme čo najskôr skórovať. Vytvorili sme si viacero streleckých pokusov, ale až strela Kulicha skončila v bráne hostí. V druhom polčase sme pokračovali v nastavenom tempe, ale v koncovke sa nám nedarilo skórovať. Súper sa dostal pred našu bránu 2 krát a z toho po jedinom rohu nám dali gól. Chlapci ukázali chuť po víťazstve a vytvárali si jednu šancu za druhou. V 69. minúte krásnou strelou zariadil víťazstvo Babka. V dnešnom zápase sme videli jedno z najlepších našich výkonov a víťazstvo sme si zaslúžili.

Mário Auxt, tréner


ŽP Šport Podbrezová U-14 - MŠK Námestovo 3 : 2 (0 : 0)
Góly : 40´ Kochan, 43´ Kvietok, 61´ Mejri - 39´ a 57´ Farský

ŽP Šport U-14 :
Komora - Molčan, Kvietok (45´ Dobiáš), Macuľa (36´ Caban), Banko, Kochan, Mejri, Pustaj, Kurty (36´ Sarvaš), Čief, Halaj (36´ Cibula)

Komentár k zápasu U-14:
V 6. kole sme na umelej tráve na Skalici privítali hráčov z Námestova a zvíťazili sme 3:2.
Zaujímavosťou je, že hostia nastúpili o dvoch hráčov v poli menej a mala to byť jednoznačná záležitosť, no na ihrisku to tak nevyzeralo. Počas celého zápasu sa hralo na polovici hostí, no chýbala nám v našej útočnej zóne myšlienka a finálna prihrávka či individuálny prienik. V prvom polčase sme si vytvorili tri dobré šance ktoré sme nepremenili a hostia dva samostatné nájazdy a tak sa polčas skončil 0:0. V druhom polčase nás v 39.min zaskočil gól Farského z priameho kopu 0:1, no podarilo sa nám otriasť a v priebehu 40 a 43.min zásluhou Kochana a Kvietka sme šli do vedenia 2:1. V 57.min opäť priami kop kapitána Farského a ten vyrovnal na 2:2. Na konečných 3:2 v náš prospech upravil strelou z hranice 16-ky Mejri. V dnešnom zápase sme sa herne vytrápili. Dnes môžme byť spokojný len z výsledkom.

Martin Boháčik, tréner