Sobota 02. apríl 2016,
I. liga mladší dorast, 18. kolo

ŽP Šport Podbrezová U-17 - FC Nitra 3 : 0 (1 : 0)
Góly : Lavrík 2, Taran

ŽP Šport U-17:
Adamčák - Vida, Lajčák, Valek, Lupták, Taran (27´ Lavrík), Kán (77´ Vozár), Turňa (77´ Gajdošík), Jurášek, Balco, Kulich (74´ Hutník)

Komentár k zápasu U-17 :
V zápase s Nitrou sme boli už od úvodu zápasu aktívni, v druhej minúte Kulich získal loptu v útočnej zóne, posunul ju Balcovi, ale toho v samostatnom nájazde brankár vychytal. Prvý gól sme strelili o desať minút, keď Turňa posunul medzi dvoch obrancov Taranovi a ten premenil svoju šancu. Druhý gól sa nám prvý polčas nepodarilo streliť, Jurášeka vychytal brankár a Balcove prieniky tiež neboli úspešné. Hostia pohrozili dvomi kolmými prihrávkami za našu obranu, no obidve situácie vyriešil dobre brankár Adamčák. Druhý polčas sme sa snažili pokračovať v aktívnej hre a Lavrík dvoma nádhernými strelami navýšil naše skóre. Hostia svoje šance nevyužili, keď ich možnosti zneškodnil Adamčák. Štvrtý gól mohol pridať Hutník, no po peknej akcii svoj samostatný nájazd zakončil tesne vedľa. Na priebeh zápasu je naše víťazstvo zaslúžené, kombinačne sme boli lepším družstvom, no opäť sa nevyhli hluchým fázam v zápase a straty koncentrácie, kde sme chceli hosťom pomôcť zdramatizovať zápas, ktorý sa od začiatku vyvíjal v náš prospech.

Ján Gajdošík, tréner


ŽP Šport Podbrezová U-16 - FC Nitra 1 : 2 (0 : 2)
Góly : Sochora - Takács, Tancík

ŽP Šport U-16:
Ludha - Marhula, Macuľa, Matalík, Jagerčík, Cibula Š. (41´ Cibula J.), Čief, Mejri, Dobiáš (41´ Sochora), Molčan (75´ Kochan), Floch