Sobota 16. jún 2012, štadión Giraltovce

II. liga dorast - východ, 30. kolo

MFK Slovan Giraltovce - ŽP Šport Podbrezová U-18 2 : 1 (1 : 0)

Gól za ŽP : Nagaj

MFK Slovan Giraltovce - ŽP Šport Podbrezová U-16 1 : 3 (0 : 2)

Góly za ŽP : Varga, Hruška, Klimo

Zostava ŽP Šport U-18:

Peťko(46´ Kozárik) – Lihan, Pristáč, Straka, Ľupták – Rumanovský(55´Babala), Petrusz, Kubizniak, Nagaj, Ridzoň – Trajteľ

Komentár k zápasu U-18:

V Giraltovciach sme stretnutie nezvládli podľa predstáv a prehrali sme s nevýrazným súperom 1:2.

Touto cestou chcem vyjadriť poďakovanie všetkým hráčom, trénerom za úspešné jarné pôsobenie v U-18 a vedeniu Železiarne Podbrezová, a.s. a ŽP Šport, a.s. za vynikajúce vytvorené podmienky.

Andrej Smékal, vedúci družstva

Zostava ŽP Šport U-16:

Pariš - Šuchančok,Petrík,Rovňan,Hruška - Sudimák,Dekrét,Klimo,Vrana - Varga(40.Bodnár),Švéda(59.Blahuta.S)

Komentár k zápasu U-16 :

V poslednom majstrovskom stretnutí sezóny sme nastúpili v úmornej horúčave na ihrisku v Giraltovciach. Vstup do zápasu sme mali ideálny, keď sa v 1.min v 16-ke uvoľnil Varga a pohotovo otvoril skóre zápasu 0:1. Počas celého prvého polčasu sme mali hru pod kontrolou, vytvárali sme si šance, no streliť gól sa nám podarilo v 33.min, keď Hruška z rohového kopu strelil gól. Domáci hrozili hlavne zo štandardných situácií , ale hlavičky Pavúka zneškodnil bravúrne skvelí Pariš. Druhý polčas bol obrazom prvého, začali sme znova aktívne, v 50.min Sudimákovu strelu zneškodnil Vachaľ. Domácim sa podarilo znížiť v 64.min, keď sa na pravej strane uvolnil Havira, prudko odcentroval a Kuriplach znížil na 1:2. Naša odpoveď prišla v 74.min, Hruškou rohový kop vrátil hlavou Petrík a Klimo usmernil loptu do brány 1:3. Za dnešný výkon si chlapci zaslúžia pochvalu.

Martin Boháčik, tréner