Sobota 18. august 2012, Valaská

I. liga starší žiaci -stred, 02. kolo

ŽP Šport Podbrezová U-15 - FK Dukla Banská Bystrica 0 : 4 (0 : 4)

ŽP Šport Podbrezová U-14 - FK Dukla Banská Bystrica 0 : 3 (0 : 2)

Komentár k zápasu U-15:

V druhom zápase sezóny sme na ihrisku vo Valaskej privítali banskobystrickú Duklu. Do duelu sme napriek zdravotným problémom a vynúteným zmenám v zostave vstupovali s cieľom zopakovať výkon z minulého kola. No úvodných šesť minút bolo pre nás ako zo zlého sna a po troch umiestnených strelách súper prakticky rozhodol o zápase. Počas ďalšieho priebehu zápasu bola hra vyrovnaná a z ojedinelého protiútoku hostia spečatili výsledok na konečných 0:4.

Ďalší zápas odohráme v nedeľu 26.8. v Kysuckom novom Meste.

Richard Smékal, asistent trénera

Zostava ŽP Šport U-15:

Kupčok – Vološin (Martiník), Martinec, Gemzický, Villant – Tešlár (Engler), Antal - Dobrocký (Floch), Fischer, Cambel – Horváth (Magula)

Komentár k zápasu U-14 :

V druhom kole sme na domácom ihrisku vo Valaskej nastúpili proti hráčom z Dukla Banská Bystrica a prehrali sme 0:3.

Úvod nám vôbec nevyšiel, keď sme už v 7.min po góloch Medveďa a Malíka prehrávali 0:2. V 15.min po chybe hostí sa dostal Nemec do samostatného nájazdu, no netrafil bránu. Šance, ktoré si hostia v prvom polčase ešte vytvorili, zneškodnila naša obrana a brankár Adamčák.

Druhý polčas bol plne v réžií hostí, ktorým sa podaril steliť v 49.min tretí gól Antalom. V prvom polčase sa hral zápas vo vysokom tempe, čo nám zobralo veľa síl, ktoré nám už chýbali v druhom. Aj na priek prehre musím chlapcov pochváliť za snahu a bojovnosť. Zápas nám ukázal slabiny na ktorých budeme musieť pracovať.

Martin Boháčik, tréner

Zostava ŽP Šport U-14:

Adamčák - Kurek, Vilček, Lupták, Gordan - Gajdošík(48.Klein), Turňa, Vozár(35.Krešák), Budač(35.Vinarčík) - Balco(58.Molčan), Nemec