Sobota 07. máj 2016, Michalovce
I. liga mladší dorast, 22. kolo

MFK Zemplín Michalovce - ŽP Šport Podbrezová U-17 0 : 0

ŽP Šport U-17:
Hrubec - Lupták, Lajčák, Valek, Badinka, Vozár (62´ Kulich), Kán, Turňa, Balco (80´ Hronček), Hutník, Cibula Š. (80´ Vida)

Komentár k zápasu U-17 :
Úvodné minúty zápasu s domácimi Michalovcami obe družstvá pozorne bránili, prvú šancu zápasu sme si vypracovali my, keď v 8. minúte Balcovu individuálnu akciu a jeho spätnú prihrávku zakončil v dobrej príležitosti Hutník tesne vedľa. Postupne v prvom polčase prebrali iniciatívu domáci, boli nebezpečnejším družstvom, prehrávali nás najmä v stredovej formácii, kde sme mali problém vyrovnať sa s agresívnou, no čistou hrou domácich. Naša obrana na čele s brankárom Hrubcom však bola pozorná a všetky situácie vyriešila. Druhý polčas sme boli lepším družstvom, súpera sme dobre napádali, nepustili do postupného útoku, dobre sme kombinovali a najmä prvých 20. minút druhého polčasu sme predviedli výborný výkon. Šance sme však nepremenili, Hutníka a Šimona Cibuľu vychytal brankár a Balcove prieniky v poslednej chvíli odvrátili obrancovia. Domáci nás mohli potrestať po našom rohovom kope a brankárovom rýchlom výkope, keď náš hráč ponúkol domácim vyloženú šancu, no našťastie zakončil zbrklo a Hrubec vyriešil aj túto situáciu. Do konca zápasu hrali obidve družstvá na víťazstvo, gól však nepadol a tak zápas skončil zaslúženou remízou. Hráčov môžeme pochváliť za snaživý výkon a druhý polčas aj za pekné kombinácie, ktoré sme však nedotiahli do gólového efektu.

Ján Gajdošík, tréner


MFK Zemplín Michalovce - ŽP Šport Podbrezová U-16 2 : 0 (0 : 0)
Góly : 48´ a 55´ Baran

ŽP Šport U-16:
Ludha - Banko, Marhula, Macuľa, Matalík (71´ Sochora), Ďatko (60´ Cibula J.), Jagerčík, Čief (60´ Sarvaš), Mejri, Floch, Molčan