Nedeľa 22. apríl 2012, Podbrezová - štadión Skalica

II. liga dorast - východ, 22. kolo

ŽP Šport Podbrezová U-18 - FK Spišská Nová Ves 0 : 3 (0 : 2)

Zostava ŽP Šport U-18 :

Kozárik – Kováčik, Vaštík, Očenáš, Lihan(65´Kučerák) – Szabó, Petrusz(65´Auxt), Kubizniak, Trajteľ(57´Lojka), Urbánik(57´Ľupták) - Spodniak

ŽP Šport Podbrezová U-16 - FK Spišská Nová Ves 0 : 3 (0 : 1)

Komentár k zápasu U-18 :

Ašpirant na postup do prvej dorasteneckej ligy potvrdil svoje ambície a odváža si tri body. Výsledok 0:3 pre hostí hovorí za všetko. Kým domáci v prvom polčase nepremenili svoje príležitosti na skórovanie, najmä hlavička Szaba z päťky v úvode prvého polčasu volala po góle, neujali sa ani strely Urbánika, Petrusza a Trajteľa a ani najkrajší futbalový moment z 10. minúty, keď Urbánikov priamy kop nožničkami zakončil Spodniak vedľa brány, hosťujúci hráči svoje využili. Zastreľovali sa v 15. a 27. minúte, keď už prekonaného Kozárika zastúpila žrď a na bránkovej čiare Očenáš. V rozmedzí dvoch minút v 38. a 39. sme svojimi chybami darovali súperovi dve tutovky, ktoré zakončil presne a dôrazne Beňa. Ten istý hráč po obrátke v 50. minúte potvrdil víťazstvo a hattrickom spečatil stav na 0:3. Domácim nebolo dané dnes skórovať, keď v druhom polčase Szabó a ani Ľupták nezakončili svoje šance presne. Súper kontroloval hru do konca zápasu a potvdil svoju silu a kvalitu. Musíme popracovať na premieňaní šancí a verím, že v nasledujúcom kole v Humennom sa presadíme aj strelecky.

Andrej Smékal, vedúci družstva

Komentár k zápasu U-16 :

Dnes sme nastúpili proti veľmi kvalitnému súperovi z ktorým sme prehrali vysoko 0:3. Hostia boli počas celého zápasu lepším mužstvom vo všetkých herných činnostiach. V úvodnej 20 minútovke zneškodnil dva samostatné nájazdy Pariš no v 22. min neudržal strelu Jurča a Lipták pohodovo doklepol 0:1. V 30. min po priamom kope nastrelil brvno Varga a tak sa polčas skončil výsledkom 0:1 Druhý polčas bol obrazom prvého, až na to že hostia pridali po našich hrubých chybách ešte dva góly Liptákom a Jurčom a zápas sa skončil výsledkom 0:3.

Martin Boháčik, tréner