Sobota 24. august 2013, štadión Palúdzka
Dôvera I. liga starší žiaci - stred, 03. kolo

Tatran L. Mikuláš - ŽP Šport Podbrezová U-15 2 : 0 (1 : 0)
Góly : 26´ Kováč, 49´ Maduda

ŽP Šport U-15 :
Adamčák - Bauko, Lupták, Valek, Gordan, Turňa, Vilček (57´ Klein), Babka (57´ Budáč), Vozár, Kulich, Caban (45´ Vinarčík)

Komentár k zápasu U-15 :
Od začiatku zápasu sa domáci snažili prehusťovať stred ihriska čo nám robilo najväčší problém. Po ojedinelom nakopnutí lopty do nášho pokutového územia domáci získali roh, po ktorom otvorili po dorážke skóre. Od tohto momentu to bolo o dobíjaní jednej brány, ale z nášho pohľadu to bolo málo dôrazné na strelenie gólu. Hráči boli dosť nerôzni a z toho vyplývali ľahké chyby. Do druhého polčasu sme chceli hráčov upokojiť a zvýšiť dôraz pri koncovke, ale to sa nám nedarilo. Domáci brankár pôsobil isto a naše šance ostali nevyužité. Domácim sa podarilo z pokutového kopu zvýšiť skóre, ktoré ostalo do konca.

Mário Auxt, tréner


Tatran L. Mikuláš - ŽP Šport Podbrezová U-14 2 : 3 (1 : 3)
Góly : 10´ Kulizák, 40´ Feketík - 5´ Dobiáš, 14´ Jagerčík, 30´ Mejri

ŽP Šport U-14 :
Strelec - Cibuľa (36´ Pustaj), Molčan, Macuľa, Halaj, Faško-Rudáš (66´ Caban), Jagerčík, Mejri, Kvietok (52´ Kurty), Sarvaš (52´ Kochan), Dobiáš (36´ Švantner)

Komentár k zápasu U-14 :
Po dvoch domácich zápasom sme nastúpili na prvý zápas na ihrisku súpera v L. Mikuláši, v ktorom sme zvíťazili 2:3. Zápas dvoch rozdielnych polčasov, keď v prvom som s našou hrou nebol spokojný, ale strelili sme 3 góly, no v druhom sme hrali kombinačne dobre s množstvom šancí, ale gól sme nestrelili. V 8.min ideálna lopta za obranu na rýchleho Mejriho, ktorý ponúkol gól do prázdnej brány Dobiášovi 0:1. V 10.min ,,vyškriabal" priami kop na roh brankár Strelec, no následne sme nepokryli Kulizáka a ten hlavou vyrovnal na 1:1. Do vedenia sme šli v 14.min Jagerčíkom, ktorý sa presadil dorážkou po rohovom kope 1:2. Vyšiel nám záver polčasu, v ktorom využil chybu domácej obrany Mejri a pohotovo zvýšil na 1:3. Vstup do druhého polčasu sme mali zlý, v 40.min centrovanú loptu podbehol Švantner a nepokrytí Feketík prekonal po zemi Strelca 2:3. Som rád, že tento inkasovaný gól nás ,, nakopol" a ovládli sme hru na ihrisku, vypracovali sme si 3 gólové príležitosti, ktoré sme žiaľ nepremenili. Z výsledkom a s hrou v druhom polčase som spokojný.

Martin Boháčik, tréner