Sobota 27. august 2011

II. liga dorast - východ, 05. kolo

ŠK Odeva Lipany - ŽP Šport Podbrezová U-18 4 : 1 (3 : 1)

Gól za ŽP : Urbánik

Zostava U-18:

Kozárik - Babala.Vlaštík,Szabo,Rumanovský - Nagaj(46.Smoleň),Ľupták(80.Gajan),Urbánik,Kučerák - Budi,Kubizniak(74.Kadiš)

ŠK Odeva Lipany - ŽP Šport Podbrezová U-16 0 : 2 (0 : 1)

Góly : Balla, Lomáz

Komentár k zápasu U-18 :

V úmornej horúčave sme nastúpili na ihrisku v Lipanoch. Znovu nám nevyšiel úvod zápasu, keď domáci zahrávali v 7.min priamy kop, ten sa od múru odrazil a Andraščík nechytateľne otvoril skóre zápasu. V 18.min sme stratili ľahkú loptu v strede poľa, následná kolmá prihrávka za našu obranu a Bodnár svoj samostatný nájazd pohodlne zužitkoval 2:0. Znížiť sa nám podarilo po pokutovom kope Urbánika 2:1. V 43.min domáci Varga zahrával z kraja štandardnú situáciu a brankár Kozárik za pomoci slnka si loptu vrazil do vlastnej bránky 3:1. V druhom polčase sme sa snažili znížiť skóre zápasu, k čomu sme mali blízko pri šanciach Kučeráka a Kadiša. V 85.min opäť hrubá chyba v obrane, nedorozumenie nášho brankára a obrancu a Kolpák pohotovo po zemi uzavrel skóre zápasu na konečných 4:1. V tomto zápase sme sa dobre pohybovali aj bojovali, no rozhodli hrubé chyby, ktoré boli trestané gólmi.

Martin Boháčik, tréner

Komentár k zápasu U-16 :

Zápas priemernej úrovne v teplom a slnečnom počasí, čo hráčov ubíjalo. Prvý polčas sme sa trápili. Druhý polčas sme dokázali zakombinovať a tým sme sa dostávali za obranu súpera a vytvárali si šance. Zápas bol ponaučením pre chlapcov, že ak nebudú hrať vždy naplno, tak sa budú trápiť s každým súperom. Zaslúžene sme vyhrali.

Tomáš Kvačkaj, tréner