Nedeľa 29. apríl 2012, Humenné

II. liga dorast - východ, 23. kolo

HFC Humenné - ŽP Šport Podbrezová U-18 3 : 0 (2 : 0)

HFC Humenné - ŽP Šport Podbrezová U-16 1 : 1 (1 : 0)

Gól za ŽP : Bodnár

Zostava ŽP Šport U-18 :

Peťko – Kováčik, Vaštík, Očenáš, Lihan(68´Urbánik) – Szabó, Petrusz(63´Kučerák), Kubizniak, Trajteľ, Nagaj(53´Ridzoň) - Lojka

Zostava ŽP Šport U-16:

Pariš - Šuchančok, Fraňo, Rovňan, Ogurčák - Blahuta.S(53.Bodnár), Sudimák, Klimo, Hruška - Hanzlík(75. Ilavský), Zachar(53.Varga)

Komentár k zápasu U-18 :

Stretnutie podobné ako v Námestove. Domáci nás celé stretnutie nepustili do hry, vyhrávali osobné súboje, pri lopte boli vždy prví, my sme si následkom toho nedokázali presne prihrať. Najväčší problém nám robili stredoví hráči domácich Karnaj a Valkučák, a hlavne najrýchlejší hráč na ihrisku Kirvej, ktorého naša obrana nedokázala v prvom polčase aj napriek predzápasovým pokynom pokryť a inkasovala z jeho kopačky dva góly. Po zmene strán sa nám Szabóm nepodarilo znížiť po hlavičke z päťky a následne sme po krížnej strele zo šestnástky inkasovali tretí gól. Domáci dohrávali v pohode, my sa už druhé stretnutie po sebe trápime. Dúfam, že v nedeľu 06.05.2012 o 11:00 na umelej tráve na Skalici prelomíme trojzápasovú sériu bez výhry a proti košickej rezerve budeme naplno bodovať.

Andrej Smékal, vedúci družstva

Komentár k zápasu U-16 :

Nastúpili sme za úmornej horúčavy na kvalitnom ihrisku. Domáci nás neprekvapili svojou hrou, keďže aj doma hrali jednoduchý futbal, keď nakopávali lopty a snažili sa ohroziť našu bránu po štandartných situáciach. V 20.min po diskutabilnej ruke nášho hráča na hranici šestnácky zahrávali domáci priami kop a Čopáková tečovaná strela skončila v bráne 1:0. V 38.min sa dostal do dobrej gólovej šance Zachar, no trafil len náruč brankára Kovalíka. Do druhého polčasu sme nastupovali s cieľom streliť gól, čo sa nám podarilo v 62.min, keď odrazená lopta po Hruškovom priamom kope sa dostala k Bodnárovy a ten pohotovo vyrovnal na konečných 1:1. Po strelenom góle sme boli aj naďalej aktívnejší no do vyloženej šance sme sa my ani domáci nedostali. Počas týždňa nás zastihla veľká marodka a tak sme mali problém dať mužstvo dokopy, no nakoniec sa nám to podarilo aj za pomoci hráčov z U17 ( Sudimák odohral v sobotu 60.min a brankár Ilavský ktorý v Humennom do zápasu aj nastúpil ako hráč). Chlapcom ďakujem za bojovný výkon. V nedeľu 6. mája 2012 o 13:15 nastúpime na ihrisku Skalica proti hráčom z MFK Košice "B".

Martin Boháčik, tréner