Nedeľa 22. máj 2016, Brezno
I. liga mladší žiaci - stred, 25. kolo - nadstavbová časť

ŽP Šport Podbrezová U-13 - FK Spišská Nová Ves 17 : 3 (8 : 0)
Góly za ŽP : Ridzoň 3, Vredíková 2, Bobrovský 2, Krnáč 2, Bobrovský, Sitarčík, Oravec, Šimkovič, Demeter, Snopko, Kochan, Švantner

Komentár k zápasu U-13 :
V peknom letnom počasí sme na domácom ihrisku, na prírodnej tráve, privítali súpera zo Sp. N. Vsi. O dianí na ihrisku hovorí jasne výsledok. My sme si schuti zahrali futbal, nechýbal nám dôraz, bojovnosť ale najmä chuť. Ani za stavu, keď už bolo o víťazovi rozhodnuté sme nepoľavili a až do konca sme súpera žmýkali. Gól strelilo až 12 hráčov, čo znamená, že sme hrali kolektívne a hra sa nám darila. Potešili nás najmä góly hlavou a góly do prázdnej brány. Trošku mrzia inkasované góly, padli však v čase kedy sme už mysleli len na útok a bavili sme sa hrou. Pochvala patrí všetkým hráčov. Veď ako to zhrnul tréner po zápase: "Všetci dobre!"

Miroslav Medveď, tréner


ŽP Šport Podbrezová U-12 - FK Spišská Nová Ves 9 : 3 (5 : 1)
Góly za ŽP : Ambros 2, Pindeš 2, Fáber 2, Kravčák, Laššák, Kovalčík

Komentár k zápasu U-12 :
Posledný domáci zápas sezóny sme zvládli ukážkovo a po dobrom výkone sme zvíťazili pohodlne 9:3. Od úvodu sme nastúpili koncentrovane a s jasným cieľom - potvrdiť bod zo zápasu s Bardejovom a ukázať na ihrisku narastajúcu formu. Prvý polčas sme hostí nepúšťali do ich hry, dobre napádali po celom ihrisku a konečne sa dokázali aj viackrát gólovo presadiť, pričom ešte pár vyložených šancí ostalo nevyužitých. V druhom polčase sme chceli pokračovať v ovládaní hry, čo sa nám aj darilo, ale s úbytkom síl sme začali vyhľadávať ťažšie riešenia herných situácií a tým naša hra trošku upadla. Napriek tomu sme pridali ešte ďalšie góly a zaslúžene zvíťazili. Všetkým chlapcom patrí obrovská pochvala za ich chuť k futbalu, ktorá z nich srší na ihrisku, i pri každom tréningu. Verím, že v tomto trende budeme pokračovať aj naďalej a úspešne ukončíme svoj prvý spoločný rok pri mladších žiakoch.

Družstvo A: Slepička – Záhorský, Hrbál – Kováčik M., Trnavský, Ambros – Kovalčík, Fáber (Spevák, Donoval)
Družstvo B: Lukáč – Strelec, Faško – Kováčik P., Matula, Nguyen –Laššák, Kravčák (Pindeš)

Patrik Müller, tréner