Sobota 22. október 2016, Nitra
I. liga mladší dorast, 09. kolo

FC Nitra - ŽP Šport Podbrezová U-17 3 : 1 (2 : 1)
Góly : 3´ Šútorík, 11´ Kóša, 42´ Tvrdý - 31´ Čief

ŽP Šport U-17 :
Ludha - Bartoš (64´ Floch), Ončák, Caban, Matalík (79´ Šteno), Urgela, Ďatko, Čief (64´ Cibula Š.), Molčan, Vodilka, Cibula J.



FC Nitra - ŽP Šport Podbrezová U-16 1 : 1 (0 : 0)
Góly : 64´ Danek - 61´ Galčík

ŽP Šport U-16 :
Trnovský - Kováčik P., Švantner, Gecelovský, Tomek, Bakaľa, Šmiheľ, Blaho (57´ Kožlej), Vicáň (70´ Cerovský), Gačík (76´ Hušľa), Auxt (71´ Svetlošák)

Komentár k zápasu U-16 :
V zápase s Nitrou sme chceli nadviazať na predchádzajúce dobré výkony z posledných troch zápasov, no to sa nám nepodarilo. Od úvodu zápasu sa obidve družstvá len ťažko presadzovali v útočnej fáze. V prvom polčase sa nám núkalo niekoľko dobrých príležitostí dostať sa do šance, no zlým výberom riešenia hernej situácie a technickými nedostatkami sme sa o tieto možnosti sami pripravili. A tak ani možnosti 2:1 a 2:2 sme nedokázali využiť na vytvorenie si vyloženej gólovej situácie. Vzadu sme tiež nepôsobili najistejším dojmom, keď sme domácim pripravili sami dve dobré strelecké príležitosti. Druhý polčas sa úroveň zápasu nijako nezdvihla, my sme šli do vedenia po darovanej penalte od domáceho hráča, ktorý nepochopiteľne zahral v pokutovom území rukou a Galčík premenil pokutový kop. O tri minúty sme sa zachovali férovo aj my, keď náš obranca pomohol najlepšiemu hráčovi na ihrisku Danekovi k streleniu vyrovnávajúceho gólu a tak zápas skončil spravodlivou remízou. Snahu a nasadenie našim hráčom nemôžeme uprieť, no v útočnej fáze nám chýbala kvalita a urobili sme množstvo ľahkých technických chýb. Výkon v útočnej fáze v tomto zápase je pre mňa sklamaním.

Ján Gajdošík, tréner