Streda 23. marec 2016,
I. liga mladší dorast, 17. kolo

FK Dukla Banská Bystrica - ŽP Šport Podbrezová U-17 1 : 0 (0 : 0)
Gól : 45´ Benedik

ŽP Šport U-17:
Adamčák - Gajdošík (56´ Balco), Lajčák, Valek, Lupták, Taran, Kán, Turňa, Jurášek (74´ Koval), Lavrík (49´ Hutník), Kulich

Komentár k zápasu U-17 :
Zápas s favorizovanou Duklou sme začali aktívne a prvých 30. minút sme boli lepším a kombinačnejším družstvom, no v predfinálnej a finálnej fáze nám chýbala kvalita a náznaky šancí sme si zmarili sami svojimi technickými chybami. Našou jedinou veľkou príležitosťou v prvom polčase ostalo Turňove zakončenie nad bránu domácich. Posledné minúty prvého polčasu patrili domácim, ktorí si nakopávanými loptami a sériou štandardných situácii vytvorili tlak, ale gól sa prvý polčas nepodarilo streliť ani im. Druhý polčas sme ukázali, prečo sme vo väčšine vyrovnaných zápasoch aj s tabuľkovo lepšími súpermi neúspešní. Z nakopnutej lopty takmer z polovice ihriska sme nedôrazom pri odkope umožnili domácim ujať sa vedenia. Snahu našim hráčom o vyrovnanie nemôžeme uprieť, ale proti prehustenej obrane domácich sme sa len ťažko presadzovali. Oživenie priniesli striedajúci hráči Hutník a Balco, no ani ich akcie z krídelných priestorov sme nezvládli vo finálnej fáze. Domáci pohrozili zo štandardnej situácii a z rýchleho protiútoku, no dobrými zákrokmi obidve situácie vyriešil Adamčák. Zápas, ktorí sme mali herne pod kontrolou, sme si prehrali sami. Chlapcom nemôžeme vytknúť snahu a nasadenie, ale musia byť na ihrisku sebavedomejší a uveriť tomu, že ak pridáme vyššiu kvalitu v útočnej fáze, môžeme byť nielen herne, ale aj výsledkovo úspešní aj so súpermi zo špice tabuľky.

Ján Gajdošík, tréner

FK Dukla Banská Bystrica - ŽP Šport Podbrezová U-16 3 : 1 (2 : 1)
Góly : Hudek, Bolf, Hrudkay - Cibula Š.

ŽP Šport U-16:
Ludha - Ďatko (52´ Sochora), Caban, Macuľa, Matalík, Jagerčík, Cibula Š. (77´ Dobiáš), Čief, Molčan, Floch (70´ Banas), Cibula J. (70´ Pustaj)