Sobota 06. február 2016

ŽP Šport Podbrezová U-17 - FC Baník Horná Nitra U-19 1 : 1 (1 : 0)
Gól za ŽP : Balco

ŽP Šport Podbrezová U-16 - FC Baník Horná Nitra U-17 7 : 0 (4 : 0)
Góly za ŽP : Mejri 3, Sochora 2, Kochan, Molčan



1.FC Slovácko - ŽP Šport Podbrezová U-19 3 : 1 (1 : 1)
Gól za ŽP : Tešlár

ŽP Šport U-19 :
Čillík - Garaj, Vresilovič, Bellay, Turlík, Káčerík, Badinka, Tešlár, Lukáčik, Križanovský, Petrík
Striedali :
Blahút, Horváth, Osmić, Caltík, Kuc, Nosko, Fischer

V zápase s popredným tímom českej dorasteneckej ligy sme odohrali zápas nadpriemernej dorasteneckej úrovne, čo ma na záver nášho sústredenia veľmi potešilo. Domácich sme mali možnosť vidieť tak v tréningovom procese, ako aj v prípravnom zápase a tieto poznatky sme preniesli aj do taktickej prípravy na zápas. Od začiatku sa hralo vo vysokom tempe, útoky sa striedali na obidve strany a diváci sa rozhodne nenudili. Do vedenia sme išli my, keď Tešlár premenil svoj individuálny prienik na vedúci gól. V závere polčasu sme inkasovali, keď sme nezvládli situáciu 4 na 4. Začiatok druhého polčasu vyšiel lepšie domácim, keď po individuálnych chybách brankára a krajných obrancov sme inkasovali. Aj po inkasovaných góloch sme neustále hrozili domácim, ale šťastena nám už nepriala. Aj po hromadnom prestriedaní, keď šancu dostali všetci zdraví hráči sa kvalita nášho herného prejavu nezmenila, čo bolo pre mňa veľmi potešujúce. Napriek prehre chlapcov za výkon v tomto zápase chválim, lebo po ťažkom týždni zvládli hlavne herne tento zápas veľmi dobre a ukázali potenciál do ďalšieho obdobia. Chýbali nám chlapci, ktorí sú s A mužstvom v Turecku /Magda,Pavol,Lipčák/ i zranení Hric a Hornyák. Potešujúcimi boli aj výkony hráčov ročníka 98 a 99, ktorí ukázali perspektívu do ďalšieho ročníka. Aj tento zápas nám ukázal, aká dôležitá je medzinárodná konfrontácia. V zápase v Olomouci i v Slovácku sme boli vyrovnaným súperom, čo môže zdvihnúť sebavedomie tohto mužstva. Sústredenie v Uherskom Hradišti bolo na vysokej úrovni, bolo o nás perfektne postarané a chlapci odviedli počas týždňa veľmi dobrú prácu.

Ivan Dubíny, tréner



Nedeľa 07. február 2016
 
FK Dukla B. Bystrica  -  ŽP Šport Podbrezová U-15 2 : 1 (1 : 0)
Gól za ŽP : Šufliarsky

Napriek obrovskej maródke v mužstve sme odohrali slušný zápas. Prvý polčas patril domácim, mali optickú prevahu v poli, keďže sme boli nervózni a kazili veľké množstvo jednoduchých prihrávok.
Druhý polčas patril nám, boli sme lepším mužstvom, no paradoxne po dvoch hrubých individuálnych chybách sme inkasovali a naopak svoje šance nevyužili, takže nakoniec sme prehrali tesne 2:1.

Marcel Turňa, tréner

 
FK Dukla B. Bystrica  -  ŽP Šport Podbrezová U-14 2 : 1 (2 : 1)
Gól za ŽP : Kohút