Nedeľa 20. máj 2012, Valaská

II. liga dorast - sk. východ, 26. kolo

ŽP Šport Podbrezová U-18 - Tatran Liptovský Mikuláš 4 : 0 (2 : 0)

Góly : Szabó, Makar, Petrusz, Auxt

ŽP Šport Podbrezová U-16 - Tatran Liptovský Mikuláš 3 : 1 (3 : 1)

Góly : Varga 2, Vrana

Zostava ŽP Šport U-18 :

Kozárik – Szabó, Vaštík, Očenáš, Lihan – Ľupták(65´Auxt), Petrusz(82´Nagaj), Lojka, Trajteľ, Urbánik(45´Straka) – Makar(85´ Rumanovský)

Komentár k zápasu U-18 :

Výsledok je jednoznačný. Naši hráči dnes našli recept na súpera a jeho brankára, ktorý sa nevyhol chybám a dovolil postupne domácim skórovať. V prvom polčase sa presadili Szabó a Makar. L. Mikuláš hral naďalej otvorenú partiu, mal niekoľko možností na strelenie gólu, ale vynikajúci Kozárik si udržal čisté konto aj za pomoci Očenáša. Druhý polčas Petrusz strelou do ľavej šibenice a Auxt lobom z hranice šestnástky nedali hosťujúcemu brankárovi šancu a stanovili výsledok na 4:0.V tomto ťažkom stretnutí sme chceli potvrdiť stúpajúcu formu a získať dôležité body do tabuľky, čo sa chlapcom jednoznačne podarilo V sobotu 26.05.2012 o 11.00 nás privíta Lokomotíva Košice, ktorá hráva na štadióne v Družstevnej pri Hornáde.

Andrej Smékal, vedúci družstva

Zostava ŽP Šport U-16 :

Pariš - Rovňan, Fraňo, Balla, Hruška - Páleš(53.Bodnár), Klimo, Galo, Vrana(65.Blahuta.S) - Varga(53.Hanzlík), Sudimák(75.Šimko)

Komentár k zápasu U-16 :

Dnes sme nastúpili na kvalitnom ihrisku vo Valaskej s cieľom zvíťaziť, čo sa nám po dobrom výkone hlavne v prvom polčase podarilo. Úvod zápasu nám vyšiel, keď už v 2.min sa po Galovej prihrávke za obranu presadil Vrana 1:0. Znova sme nezvládli štandartnú situáciu v 8.min a Staš vyrovnal hlavou na 1:1. Od toho momentu sme si vytvorili sériu gólových príležitostí, no ale Vrana, Klimo ani Sudimák nedokázali streliť gól. Najkrajšia akcia zápasu v 30.min stredom ihriska po osy Galo, Sudimák, Varga a posledný menovaný prekonal brankára Magu 2:1. V 35.min centroval z ľavej strany Vrana, hosťujúci obranca netrafil loptu a dvôsledný Varga svojim druhým gólom v zápase strelil z blízka gól 3:1. Druhý polčas nebol taký kvalitný ako prvý, hralo sa prevažne v strede ihriska s minimom šancí, ktoré vyriešili brankári. Ďakujme chlapcom za predvedený výkon hlavne v prvom polčase, určite nám pomohli hráči Galo, Sudimák ktorých bolo počas celého zápasu plné ihrisko.

Martin Boháčik, tréner