Sobota 17. máj 2014, Dubnica
II. liga, 31. kolo

MFK Dubnica nad Váhom - ŽP Šport Podbrezová 1 : 3 (0 : 2)
Góly: 90´ Janco - 11´ Gerec, 29´ Ležaić, 53´ Kochan (11 m)

ŽK: Švirik, Múdry, Švec (Dubnica)
Rozhodovali : Špaček - Bobko, Mikulaj
Divákov : 190.

Podbrezovskí hráči v stretnutí jednoznačne dominovali, okrem troch gólov ostalo ešte množstvo šancí nevyužitých. Do streleckej listiny sa v prvom polčase zapísali obaja útočníci Gerec aj Ležaić, keď po prihrávkach z ľavej strany obaja ľavačkou k vzdialenejšej žrdi prekonali brankára domácich. V druhom polčase nastúpil ďalší útočník Vaščák, ktorý v 53. minúte vybojoval pokutový kop, ten bezpečne premenil Kochan. Domáci hráči dosiahli gól v posledných sekundách zápasu po zaváhaní obrany železiarov.


MFK Dubnica :
Urminský - Múdry, Čiernik, Takáč, Vaško (64´ Števček), Švec (59´ Janco), Jastráb, Svorada, Jánošík, Mejić (36´ Švirik), Púpala

ŽP Šport :
Baláž - Andrić, Gajdošík, Minčič, Greško - Pančík M., Kochan, Kožička, Podio (76´ Mózer) - Gerec (46´ Vaščák), Ležaić (69´ Čekovský)


Hlasy trénerov :

PETER GERGELY (Dubnica): „Začali sme dobre, mali sme prvé šance, ktoré sa nám, žiaľ, premeniť
nepodarilo. Trafili sme do žrde a potom prišli k slovu hostia. Dali vedúci gól a odvtedy už predvádzali svoju hernú kvalitu. Dostali sme lacné góly, súper hru kontroloval a nech sme sa akokoľvek snažili, nestačilo to.“


JAROSLAV KENTOŠ (Podbrezová): „V Dubnici sme dali príležitosť aj hráčom, ktorí hrávali v tejto sezóne menej a nesklamali. K zápasu sme pristupovali veľmi zodpovedne, to sa ukázalo na ihrisku a vyhrať sme si určite zaslúžili. Domáci mali v prvej štvrťhodine nejaké príležitosti, ale po našom prvom góle bol priebeh pod našou kontrolou, koncentrovali sme sa na náš herný prejav.