Sobota 02. február 2013, Trenčín
Prípravný zápas mužov

AS Trenčn - ŽP Šport Podbrezová 4 : 2 (2 : 0)
Góly: 41. Opatovský, 44. Frimmel, 86. Jurica, 89. Ranko - 58. Vaščák, 60. Tubonemi

AS Trenčín: Bartalský - Mondek, Ramón (55. Bednárik), Tóth (80. Ranko), Skovajsa - Bero (55. Bariš) - Frimmel, Mazan (74. Čentéš), Opatovský, Brigant (80. Kochan) - Malec (57. Ranko, 74. Jurica)

ŽP Šport :
Baláž - Andrić, Očenáš, Kožička, Greško - Čekovský, Kochan, Kupčík, Harvilko - Vaščák, Brčák
Striedali :
Hanák - Morháč, Polaščík, Mózer, Podio, Snitka, Tubonemi


Od úvodu sa hralo zaujímavé stretnutie. V polovici prvého polčasu sa ocitol sám na „päťke“ Brigant, ale loptu poslal vedľa pravej žrde. V 30. min si nerozumeli Mondek s Ramónom, ale Bartalský zachránil. V 41. min zakombinovali v pokutovom území súpera Mazan a Opatovský, ale gól z toho nebol. Už o minútu neskôr sa Opatovský nemýlil. Na hranici šestnástky si narazil s Frimmelom a sám pred brankárom nezaváhal. Ešte pred odchodom do šatní poslal center do šestnástky Skovajsa a Frimmel upravil na 2:0.
V 57. min sa po rohu dostal k hlavičke Malec, ale brankár loptu vyrazil. Na opačnej strane unikol Vaščák a hoci bol tiesnený znížil strelou k žrdi na 1:2. Už o dve minúty neskôr utiekol po nedorozumení našich v strede poľa Tubonemi a bez problémov obhodil Bartalského - 2:2. Mužstvo sa však z dvoch gólov v priebehu pár minút oklepalo a opäť niekoľkokrát pohrozilo. Góly však prišli až v samom závere. V 86. min zakombinovali mladíci v zostave AS a na konci akcie bol Jurica - 3:2. Ešte pred koncom zápasu hlavičkoval Opatovského center do siete Ranko.

Komentár a zdroj videa: www.astrencin.sk