Sobota 24. september 2011, Podbrezová

II. LIGA, 10. kolo

ŽP Šport Podbrezová - TJ Spartak Myjava 0 : 0

ŽK : Stojanovič - Bruško, Neoveský, Dian

Rozhodcovia : Eperješi, Brendza, Ádám

V prvom polčase sa obidve mužstvá testovali, čakali na chybu, no do konca zápasu sa jej vyvarovali. Myjavčania hrozili najmä zo štandardných situácií, ktoré prudko a presne zahrával Tomáš Bruško. Hneď z prvej z 25 m lopta preletela ponad strapec hráčov, spadla do päťky a Hanák robinzonádou zabránil lišiackemu gólu. Železiari odpovedali priamym kopom Greška z 30 m, ktorý Solnička vyrazil pred seba, a dobiehajúcemu Eliašovi odkopol loptu spred nosa obetavý Chalány. Prečíslenie Myjavy zakončil Sabo strelou spoza šestnástky, možno sa mohol pokúsiť obísť obrancu. V 2. polčase hrali hostia odvážnejšie, po priamom kope hlavičkoval Kosík rovno do koša domáceho brankára, ktorý si poradil aj s technickou strelou Diana, aj so šupou Sládka po trávniku spoza 16-tky. V súboji Harvilka s Dianom v pokutovom území zrejme došlo ku kontaktu, ktorý rozhodca zblízka posúdil ako bežný. V 81. min Kosík vydoloval loptu v rohu šestnástky a po jeho spätnej prihrávke nabiehajúci T. Bruško prestrelil zo 7 m v plnom behu odkrytú bránu.



ŽP Šport: Hanák – Balík, Nosko, Minčič, Greško – Snitka, Harvilko - J. Pančík, Kožička (84. Cmarko), Stojanovič (74. Čekovský) – Eliaš (74. Tubonemi).

Myjava: Solnička – Chalány, Častulín, Černáček, Duga – Neoveský - Sládek (77. Straka), Dian, T. Bruško, Sabo (90. Ulrich) – Kosík.

JAROSLAV KENTOŠ (Podbrezová): „Videli sme veľmi dobré druholigové stretnutie. Hrali sme proti kvalitnému súperovi, ktorý mal v druhom polčase navrch. Ak by sme ho chceli zdolať, výkony niektorých hráčov by museli byť na hranici svojich možností, kvalita nám chýbala najmä vo finálnej fáze. Remízu považujem za spravodlivú.“

LADISLAV HUDEC (Myjava): „Herne to bol náš najlepší výkon vonku. Škoda Bruškovej šance, keby to neriešil futbalovo, a zatvoril oči, buchol do lopty čistým nartom, možno by bránu neprekopol... A či sme si zaslúžili vyhrať? Boli sme možno o gólik lepší, ale vždy vravím - zaslúžiť si ešte nič neznamená... Treba dať gól. Remíza na ihrisku kvalitného súpera je, pochopiteľne, dobrá.“