Pred sobotným duelom s Michalovcami predĺžil ŽP Šport Podbrezová zmluvu s ľavým obrancom Lazarom Djordjevićom. 24-ročný rodák zo srbského Vranje podpísal nový dvojročný kontrakt, ktorý vyprší v júni 2018. Lazar vystužil káder Mareka Fabuľu pred začiatkom jarnej časti vlaňajšieho ročníka Fortuna ligy a ihneď sa zaradil do základnej zostavy. Na poste ľavého obrancu má neochvejnú pozíciu a predĺžením zmluvy sme si poistili jedného z najlepších hráčov na tomto poste v celej najvyššej súťaži. Spokojnosť z predĺženia vzájomnej spolupráce je obojstranná. „Som veľmi rád, že Podbrezová so mnou chcela predĺžiť zmluvu a vďaka tomu viem, že sú so mnou v klube spokojný. Moje pocity pri podpise novej zmluvy sú výborné. Som nesmierne spokojný tu v Podbrezovej, všetko funguje na profesionálnej úrovni a doposiaľ som s ničím nemal ani najmenší problém,“ dodáva usmiaty Lazar po podpise novej dvojročnej zmluvy.

Pri predĺžení zmluvy podpísal náš ľavý obranca aj kontrakt o vzájomnej spolupráci s hráčskym agentom Karolom Kiselom, ktorý ho bude od tohto momentu zastupovať pri následných rokovaniach. Spečatením ďalšej spolupráce s klubom, ale i hráčskym agentom sa pred Lazarom otvárajú ďalšie možnosti. Jeho blízka budúcnosť je zviazaná so železiarenským dresom a pri pokračovaní dobrých výkonov, ktoré ho v treťom kole vystrelili do najlepšej jedenástky Fortuna ligy, existuje šanca na posun v jeho hráčskej kariére. To je snom každého futbalistu: „Moje najbližšie ciele sú spojené s Podbrezovou. Chcem pomôcť tímu k čo najlepším výkonom a neskôr ak sa podarí, rád by som sa posunul do lepšej zahraničnej ligy. Ale ako hovorím, v prvom rade je mojim cieľom podávať čo najlepšie výkony v drese FO ŽP Šport Podbrezová,“ odhodlane hovorí Lazar, ktorý pred príchodom do ŽP Šport Podbrezová pôsobil na Slovensku vo VSS Košice.

Lazarovi držíme palce v jeho ďalšej futbalovej kariére, ktorá bude v najbližších rokoch spätá s FO ŽP Šport Podbrezová a dúfajme, že plná úspechov v najvyššej ligovej súťaži, či európskych pohároch.

djordjevic_podpis_zmluvy01 djordjevic_podpis_zmluvy02 djordjevic_podpis_zmluvy03 djordjevic_podpis_zmluvy04 djordjevic_podpis_zmluvy05 djordjevic_podpis_zmluvy06 djordjevic_podpis_zmluvy07 djordjevic_podpis_zmluvy08 djordjevic_podpis_zmluvy09 djordjevic_podpis_zmluvy10 djordjevic_podpis_zmluvy11