Nedeľa 05. 06. 2011

II. liga - východ, 29. kolo

TJ Sokol Dolná Ždaňa - ŽP Šport Podbrezová 0 : 1 (0 : 0)

Gól : 56´ Tubonemi

Diváci : 640.
Rozhodca : Gábor.

TJ Sokol Dolná Ždaňa :

Packo - Kravárik, Kamas, Sekereš, Orolín (81´ Širáň), Ondrejka, Pinka, Páleník, Puliš (47´ Cimerman), Tomáš, Žiak (71´ Zvara)

ŽP ŠPORT :
Hanák - Greško, Minčič, Nosko, Kišš - Harvilko, Podio, Snitka, Pančík (38´ Kožička) - Tubonemi (88´ Betka), Laksik (73´ Cmarko)

Na podmočenom ihrisku s výbornou diváckou kulisou odohrali obidve mužstvá kvalitný zápas s množstvom súbojov a pekných futbalových akcií. Hostia si prvú gólovú šancu vytvorili v 15 min. Laksíkom, ktorý po priamom kope Greška a vyrazenej lopte Packom nedokázal usmerniť loptu do odkrytej brány. Domáci hrozili hlavne protiútokmi ťahanými Orolínom, ale obrana hostí a brankár Hanák im nedovolili skórovať. Po rohovom kope v 38. min tesne minul hlavičkou bránu domácich Minčič. V druhom polčase si hostia opäť vytvorili v 49 min. gólovú šancu Laksíkom ktorý sa uvoľnil v 16-tke, ale jeho strela mierila tesne vedľa. V 56 min. sa po autovom vhadzovaní presadil cez obranu domácich Laksík, ktorý prízemným centrom našiel voľného Tubonemiho a ten pätičkou prekonal brankára Packa. V 64 min. sa cez obranu hostí presadil Orolín, po ktorého centri Cimerman trafil len bočnú sieť. Do konca zápasu si už obidve mužstvá nevytvorili gólové šance a tak sa zápas skončil výsledkom 0-1.