Sobota 02. júl 2016, Chlumec n. Cidlinou
Prípravný zápas mužov

FK Jablonec - ŽP Šport Podbrezová 2 : 0 (1 : 0)
Góly : 35. Wágner, 65. Kouřil


FK Jablonec: 
I. polčas: Hrubý – Nový, Pernica, Beneš, Hanousek – Hübschman – Jiráček, Trávník, Mehanovič, Hybš – Wágner
II. polčas: Valeš – Rys, Kouřil, Lischka, Hybš – Štěpánek, Kubista M., Jiráček (63. Masopust), Hanousek – Doležal, Wágner (63. Díl)

ŽP Šport Podbrezová: 
Lukáč – Magda, Krivák, Turňa (46. Vajda), Viazanko, Podio (46. Djordjevič), Lipčák, Kupčík, Peševski (62. Šafranko), Rendla (62. Pančík), Bernadina (72. Migaľa)


V dnešnom zápase sa tréner Fabuľa rozhodol dať šancu niektorým mladým hráčom a tak pozmenil celú obrannú formáciu aj s brankárom. Šancu dostali od začiatku Lukáč v bráne, Magda, Kupčík, Lipčák, Turňa sa presunul doľava a namiesto Šafranka nastúpil v útoku Rendla. Od začiatku zápasu mal Jablonec prevahu v poli a keďže naši hráči robili množstvo nevynútených chýb, postupne si začali hráči Jablonca vytvárať aj šance. Našťastie sme mali v bráne výborne chytajúceho Lukáča, ktorý chytil v priebehu zápasu množstvo čistých šancí súpera a čo prešlo za neho, vykopli jeho spoluhráči. Pri dvoch štandardných situáciách súpera sme však nereagovali správne, inkasovali a tak je výsledok pre našich hráčov ešte lichotivý.