Prvým úlovkom na prestupom trhu sa stal náš bývalý hráč a reprezentant Slovenska Michal Breznaník. Tridsaťročný rodák z Revúcej, ktorý odohral v drese nášho áčka dve sezóny sa vracia do klubu po takmer 10 ročnom pôsobení v iných kluboch. Michal sa dohodol s vedením klubu na dvojročnej spolupráci. Ľavák, ktorý hrá na poste ľavého obrancu či stredopoliara, vystuží káder trénera Mareka Fabuľu a zvýši konkurenciu na týchto postoch.





V decembri roku 2006 prestúpil Michal ako 20-ročný z Podbrezovej do ŠK Slovan Bratislava a naštartoval tak svoju bohatú futbalovú kariéru. V drese Slovana sa postupne presadil do základnej zostavy, kde svojimi výkonmi dokonca v sezóne 2008/2009 pomohol Slovanu k zisku majstrovskému titulu. V roku 2010 vymenil dres bratislavského Slovana za dres iného Slovana, českého prvoligistu Slovan Liberec. V drese Liberca strávil 2,5 sezóny a v 69 zápasoch strelil 19 gólov, pričom na konci sezóny 2011/2012 sa radoval zo zisku majstrovského titulu aj so Slovanom Liberec. Po vydarenej sezóne prišiel vysnívaný prestup do ruského celku Amkar Perm, v ktorom sa ihneď presadil do základnej zostavy. Práve v Perme začali pre Michala ťažké časy, hlavne z dôvodu zdravotných problémov, si nepripísal viac štartov v najvyššej ruskej súťaži a po jeden a polročnej anabáze si ho vybral na reštart jeho kariéry slávny český klub – AC Sparta Praha. V drese Sparty odohral 14 zápasov a posledný polrok bol poslaný na hosťovanie do Dukly Praha, kde odohral 6 zápasov.

Po všetkých týchto skúsenostiach, majstrovských tituloch, reprezentačných štartoch a zahraničných anabázach je Michal Breznaník výnimočným hráčom, ktorý bude pre náš klub výbornou posilou. „Dúfam, že sa dám v Podbrezovej dokopy a začnem pravidelne hrávať. Potom to pre mňa nemusí byť konečná stanica v mojej kariére.“ Verme aj my, že Michal bude hráčom, ktorý dotiahne náš klub vyššie v tabuľke Fortuna ligy a aj my pomôžeme jemu k návratu do reprezentácie, či prípadne k zahraničnému angažmánu.