Sobota 03. august 2013, štadión Podbrezová - Kolkáreň
II. liga, 03. kolo

ŽP Šport Podbrezová - FC Spartak Trnava juniori 2 : 0 (1 : 0)
Góly : 17´ Gerec, 70´ Tubonemi

ŽK : 82´ Bališ, 85´ Deket (Trnava)
ČK : 74´ Mečiar
Rozhodovali : Šuniar - Roszbeck, Borsányi
Divákov : 810.


Domáci využili prvú vážnejšiu šancu na strelenie gólu keď na ľavej strane Podio uvoľnil Harvilka, ktorý centrom našiel nabiehajúceho Gereca a ten z blízka nedal Rusovovi šancu 1-0. O 3 min. neskôr sa prekľučkoval obranou hostí Kožička, ale jeho sólo obrana s námahou odvrátila do bezpečia. V 26 min. Pančíkov center zakončil Minčič hlavou nad. V 31 min. pohrozili hostia, keď Banovičova hlavička len tesne minula Balážovu bránu. V závere polčasu zaujala ešte strela Harvilka, s ktorou si Rusov poradil. Do druhého polčasu nastúpili domáci s cieľom zvýšiť náskok, najprv Harvilko natiahol Rusova ďalekonosnou strelou, následne Pančík po narážačke s Kožičkom trafil brvno. V 69 min. Zvolenského nožničky skončili v náručí Baláža. V 70 min. vyšiel domácim protiútok po ľavej strane, keď Harvilko prešprintoval obranu hostí a prihral Tubonemimu, pre ktorého už nebol problém streliť gól do prázdnej brány 2-0. Domáci nepoľavovali vo svojom snažení a opäť Harvilko našiel centrom ideálne Pančíka, ktorý však trestuhodne prestrelil. V 75 min. sa rútil sám na brankára Gerec, ktorého fauloval Mečiar a rozhodca nariadil pokutový kop, ktorý však Tubonemi nepremenil. V závere ešte Harvilkov priamy kop vyrazil Rusov na roh a Pančíkova strela skončila tesne vedľa.


Hlasy trénerov:

Hostia: Vladimír Ekhardt
Aj keď domáci vyhrali zaslúžene my sme im boli dobrým sparing partnerom a hlavne druhý polčas bol z našej strany dobrý. Prehrali sme po mladíckych chybách, ale výkon mužstva je od zápasu k zápasu kvalitnejší. Pre nás poučný zápas.

Domáci: Jaroslav Kentoš
Videli sme dobré druholigové stretnutie. Som rád, že sa Gerec chytil gólom. Súper hral dobre kombinačne, bol nám vyrovnaným súperom. Pomohli nám striedania, keď všetci striedajúci hráči dobre do zápasu naskočili.

ŽP Šport :
Baláž - Andrić, Gajdošík, Minčič, Greško - Pančík M. (61´ Pančík J.), Kožička, Snitka, Harvilko - Podio (67´ Tubonemi), Gerec (77´ Čekovský)

FC Spartak Trnava :
Rusov - Deket, Banovič, Habánek, Šulc (74´ Bočko), Kočiš (66´ Rehák), Zvolenský, Tomovič, Mečiar, Richnák, Bališ

Domáci : PodbrezováHosta : Trnava juniori
Strely na bránu
7
Strely na bránu
1
Strely mimo bránu
4
Strely mimo bránu
3
Rohové kopy
5
Rohové kopy
2
Fauly
8
Fauly
20
ŽKŽK
2
Offside
3
Offside
1