Sobota 07. apríl 2012, Podbrezová - štadión Kolkáreň

II. liga, 24. kolo

ŽP Šport Podbrezová - FK Bodva Moldava n/Bodovou 2 : 0 (2 : 0)

Góly : 16´ Tubonemi, 18´ Čekovský

ŽK : 15´ Pančík, 75´ Gemzický - 15´ a 42´ Ojirogbe

ČK : 42´ Ojirogbe

Rozhodovali : Weiss - Borsányi, Hrčka

Divákov : 910.




Pred peknou diváckou kulisou a návštevou prezidenta SFZ p. Kováčika sa domáci od začiatku predviedli útočnou hrou. Do prvej veľkej šance sa dostal v 10. min. Gemzický, ktorého strelu brankár Poláček s námahou vyrazil na roh. V 13. min. sa opäť vyznamenal brankár Poláček keď zneškodnil prudkú Pančíkovu strelu. Domáci sa dočkali prvého gólu v 16.min, keď sa po Pančíkovom rohu hlavou presadil Tubonemi 1-0. V 18. min. unikol po pravej strane Snitka a spätnou prihrávkou našiel nabiehajúceho Čekovského, ktorý prízemnou strelou k tyči zvýšil na 2-0. V 21. min. Tubonemi po Harvilkovom centri len tesne minul hlavou bránu. Hostia si vytvorili prvú šancu v 32. min. ale De Azevedo Dyjan Carlos dlho váhal so zakončením pred domácou bránkou. V 42. Min. fauloval Ojirogbe prenikajúceho Čekovského a po 2 ŽK musel opustiť ihrisko. V druhom polčase sa domáci snažili zvýšiť svoj náskok ale strely Pančíka v 59. A 60. min. len tesne minuli súperovu bránu. V 63. min sa uvoľnil po ľavej strane Greško, ale jeho center Tubonemi trestuhodne zahodil. Keďže Tubonemi v 75. min. nepremenil svoj samostatný nájazd na brankára a Rusnák v 89. min. netrafil odkrytú bránu, zápas sa skončil pre súpera s lichotivým skóre.

Hlasy trénerov:

Hostia: Vladimír Goffa

Prvý polčas bol z našej strany podpriemerný a priemerný výkon z druhého polčasu už s výsledkom nič nezmenil, takže gratulujem súperovi k víťazstvu.

Domáci: Jaroslav Kentoš

Mali sme dobrý vstup do zápasu, ujali sme sa vedenia. Po vylúčení súperovho hráča to už bolo len o dobíjaní súperovej brány, no aj napriek tomu sme si vytvorili dostatok šancí, ktoré sme však nedokázali premeniť.

FK Bodva Moldava nad Bodvou :

Poláček – Kražel, Ojirogbe, Pavlovič, Kubala – De Azevedo Dyjan Carlos ( 87. Dupkala), Kantár ( 70. Miroslavljevič), Balát, Cmarko – Jurko ( 46. Horváth), Bognár