Sobota 17. október 2015, Zvolen
I. liga starší žiaci - stred, 11. kolo

MFK Lokomotíva Zvolen - ŽP Šport Podbrezová U-15 2 : 1 (1 : 0)
Góly : Strapek, Bariak - Gajan

ŽP Šport U-15 :
Šága - Švantner, Geschwandner, Auxt, Bakaľa, Levík, Gajan, Cerovský (65´ Trnka), Gecelovský, Ďatko, Kováčik (54´ Greguš)

Komentár k zápasu U-15 :
Vo Zvolene na nekvalitnej umelej tráve sme urazili futbalové šťastie hlavne v prvom polčase a potom sa to s nami viezlo celé stretnutie. V úvode zápasu sme nepremenili štyri megatutovky, dve do prázdnej brány a výsledok sa dostavil. Až do záverečného hvizdu sme sa vo finálnej fáze trápili, chýbal nám kľud a dôraz v zakončení. Celý zápas sa odohrával prakticky na súperovej polovici, na jednu bránu, domáci hráči sa len bránili. No boli maximálne efektívni, keď z ich dvoch striel nám strelili dva góly. V 16.minúte vystrelil z veľkej diaľky kapitán domácich Strapek a jeho strela skončila na prekvapenie všetkých v bráne. v 40.minúte urobil pri rozohrávke náš stopér Geschwandtner obrovskú chybu a striedajúci Bariak z hranice šestnástky strelil druhý gól domácich. V 55.minúte sa nám podarilo znížiť skóre, keď po finálnej prihrávke Gecelovskeho strelil gól z vnútra šestnástky Gajan, no gólovo to bolo z našej strany všetko. Z obrovského tlaku sme už nič nevyťažili a tak sme si zo Zvolena odviezli nečakanú prehru.

Marcel Turňa, tréner


MFK Lokomotíva Zvolen - ŽP Šport Podbrezová U-14 1 : 2 (0 : 2)
Góly : Šaškievič - Kohút 2

ŽP Šport U-14 :
Sokol - Macuľa (53´ Kostelný), Morong, Slušniak, Kováčik, Kán (35´ Čilík), Čižmárik (35´ Daxner), Brozman, Kafrík, Kohút, Nosáľ (63´ Kortán)

Komentár k zápasu U-14 :
Vo zvolene sme nastúpili na umelej tráve. Prvý polčas sa hral prevažne na polovici domácich. V 13.min využil nedorozumenie domácej obrany a brankára Kohút a pohodlne otvoril skóre zápasu 0:1. V 25.min ideálna prihrávka za obranu na Kohúta a ten zvýšil na 0:2. Domáci sa prvý polčas nedostali do žiadnej šance. Druhý polčas začali lepšie domáci, zatlačili nás a po sérií chýb sa dostal k lopte Šaškievič a prízemnou strelou znížil na 1:2. Od toho momentu sa hral slabý žiačky futbal s množstvom nepresností a zápas sa už len dohrával. Dnes som spokojný akurát s výsledkom, s predvedenou hrou nie.

Martin Boháčik, tréner